Werken bij Kalisto

Vind jouw uitdaging bij Kalisto!

Wij bieden jou dé onderwijsbaan die past bij jouw ambities! Wij bieden als werkgever veel mogelijkheden aan om te groeien als professional. Startend of meer ervaren, bij Kalisto staat je ontwikkeling centraal. Nu en in de toekomst. 

Bekijk meteen onze vacatures

Onze Kalisto scholen delen een krachtige onderwijskundige visie: we werken samen aan kwalitatief goed onderwijs en spelen in op nieuwe onderwijsontwikkelingen. Daarnaast werken we met clusters van drie of vier Kalisto scholen waarin leren van en met elkaar centraal staat.

Wat bieden we je nog meer

Om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen, bieden wij jou een mooi arbeidspakket aan. Zo kun jij je focussen op goed onderwijs en doen wij de rest. Wat mag je van ons verwachten?

 • Arbeidsvoorwaarden met regelingen zoals: cafetariaregeling, bedrijfsfitness, reiskosten en vakbondscontributie
 • Gecertificeerde TOP opleiding voor professionals
 • Leren binnen de eigen Kalisto Academie
 • Werken in professionele leergemeenschappen
 • Coachende begeleiding voor stagiaires & studenten
 • Young Professionals programma voor starters
 • Via interne mobiliteit ervaring opdoen op verschillende scholen

 

Een school in de buurt, die past bij jou

Elke Kalisto school geeft op basis van de eigen missie en visie invulling aan het onderwijsaanbod en het onderwijsconcept. Hierdoor hebben alle scholen binnen Kalisto een eigen karakter. Er is dus altijd wel een Kalisto school die bij je past. 
 

Wat betekent werken bij Kalisto voor jou?

Dat je jouw kennis, ideeën en vakmanschap optimaal kunt inzetten. Want bij Kalisto wordt er echt naar je geluisterd, worden je initiatieven gewaardeerd en is er ruimte voor groei. Hoe dat er precies uitziet?

 • We bieden onze leerlingen een fijne schoolperiode door aandacht en waardering.
 • Je blijft jezelf ontwikkelen, je leert van en met elkaar, binnen teams en scholen
 • Je maakt je ambities waar binnen een gezellig team dat het beste in elkaar naar boven haalt. Je zet je passie in zodat leerlingen hun talenten ontdekken en ontwikkelen
 • Je geeft boeiend onderwijs om blijvende verwondering en inspiratie te creëren
 • Je zorgt ervoor dat jouw leerlingen zelfbewust en vol zelfvertrouwen de wereld in stappen
   

Focus op ontwikkeling 

Lees meer over ons meerjarenbeleidsplan.
 

Meer over Kalisto

Kalisto bestaat uit 16 basisscholen, waarvan één voor speciaal basisonderwijs. Deze scholen in de gemeenten Woerden, Montfoort, Stichtse Vecht en De Ronde Venen staan open voor iedereen die onze katholieke/ oecumenische achtergrond respecteert.

Onze ruim 375 medewerkers ervaren dat Kalisto als werkgever boeit en bindt. Er is sprake van een professionele cultuur, ruime mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, ruimte voor eigen inbreng en tijd voor plezier.

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf wel werken op één van onze 16 Kalisto scholen? Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we met jou in gesprek om jouw mogelijkheden en ambities te bespreken. 

Ik maak graag kennis met Kalisto