Stagebegeleiding

Onze studenten maken het verschil!


Op alle 16 Kalisto scholen lopen studenten stage. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze beroepsgroep. Ook hebben we te maken met een tekort aan leerkrachten en daarom nemen we graag onze verantwoordelijkheid in het opleiden van onze toekomstige nieuwe collega's. 

Onze begeleiding stemmen we af op wat onze studenten nodig hebben. Voor iedere student hebben we een mentor en op iedere school een schoolopleider. De schoolopleiders hebben regelmatig met elkaar en met de Marnix Academie overleg om op de hoogte te blijven van de laatste vernieuwingen in het curriculum, of om te bespreken hoe de begeleiding van de studenten nog beter kan. 

 


Kalisto en de Marnix Academie zijn ‘Partners in Opleiding en Ontwikkeling’ en samen zorgen we voor een leerzame, leuke en uitdagende stage. We zijn er trots op dat veel studenten na afstuderen kiezen voor een vaste baan op één van onze scholen. En ook dan gaat de begeleiding door met ons Young Professional programma voor startende leerkachten. 

Of je nu meeloopt, invalt of zelfstandig voor de groep staat, je staat er nooit alleen voor!

 

Lees meer over loopbaanontwikkeling bij Kalisto

 

Stagelopen bij Kalisto?
 

  • Ervaar de gezellige sfeer op onze scholen
  • Voel je écht gezien en onderdeel van het team
  • Krijg alle ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Ontwikkel door de begeleiding van mentoren en schoolopleiders

Én:

  • Geniet in het 3e en 4e jaar van een betaalde stage 
  • Krijg na afstuderen een vaste baan op één van onze scholen

Deel je passie & Laat je inspireren… Kom stagelopen bij Kalisto!