Stagebegeleiding

Studenten maken het verschil!

Studeer je aan de pabo en ben je op zoek naar een stageplek met impact? Kom stagelopen op één van de scholen bij Kalisto Boeiend Basisonderwijs.

‘’Bij Kalisto leren we van én met elkaar.’’

Begeleiding op maat

Bij Kalisto sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een mentor en op elke school is er een schoolopleider. Onze schoolopleiders werken nauw samen met de Marnix Academie, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs. Zo zorgen we voor begeleiding die past bij jouw leerbehoeften en ambities. Ook zijn er twee bovenschoolse opleidingscoördinatoren, zij zijn er voor jou. Ze zorgen voor een optimale begeleiding en staan altijd klaar om je te ondersteunen. Hun samenwerking met de Marnix Academie garandeert dat jij altijd toegang hebt tot de nieuwste onderwijsontwikkelingen.

‘’Stagelopen bij Kalisto, dat is een win-win situatie: jij doet ervaring op in de praktijk terwijl je ons de nieuwste kennis brengt.’’

Partners in opleiding 

Omdat we partners zijn met de Marnix Academie, profiteer je van een leerzame, leuke en uitdagende stage. Door dit partnerschap creëren wij een omgeving waarin jij kunt leren en experimenteren. En dat is niet eens het mooiste! Veel studenten blijven na hun stage ‘hangen’. Zij kiezen voor een vaste baan op één van onze scholen, waar ze doorgaan met ons Young Professional-programma voor startende leerkrachten.

De voordelen op een rijtje

Leuk allemaal, maar wat brengt stagelopen bij Kalisto jou concreet? Vertellen we je:

  • Positieve werksfeer

  • Je wordt onderdeel van betrokken en hecht team

  • Alle ruimte voor jouw ontwikkeling

  • Experimenteer, zo ontdek en ontwikkel je jouw talenten

  • Persoonlijke begeleiding van een mentor en schoolopleider

Én:

  • Betaalde stage in je derde en vierde jaar
  • Vaste baan na afstuderen op één van onze scholen

Deel je passie & laat je inspireren… Kom stagelopen bij Kalisto!

Er is altijd een school die bij je past

Ben je klaar voor een stage die je voorbereidt op een succesvolle carrière in het onderwijs? Kom dan stagelopen bij Kalisto en ontdek hoe leuk en leerzaam het onderwijs is. Deel je passie, leer van ervaren professionals en maak een verschil voor de toekomst van onze leerlingen. Wij kijken ernaar uit om met jou te werken!
 

Nieuwsgierig? Kom kennismaken