Directeur bij Kalisto

Draag bij aan de toekomst van Kalisto 

Als schooldirecteur vorm jij samen met Stichting Kalisto Boeiend Basisonderwijs de toekomst, stimuleer je bruisende energie in ons onderwijs, creëer je een positieve leeromgeving en leid je een gepassioneerd onderwijsteam. Met lef, strategische visie en toewijding aan onze missie kun je als schooldirecteur, samen met ons, echt hét verschil maken!

Ben jij klaar om sturing te geven aan de groeiambities van een Kalisto basisschool? We maken graag kennis met je om te praten over jouw toekomst! 
 

Ik maak graag kennis met Kalisto Bekijk de actuele vacatures

De rol van directeur bij Kalisto:

We leren met en van elkaar

Onze Kalisto scholen delen een krachtige onderwijskundige visie: we werken samen aan kwalitatief goed onderwijs, spelen in op nieuwe onderwijsontwikkelingen en leren met en van elkaar vanuit een professionele cultuur. We vormen krachtige clusters van drie of vier Kalisto-scholen, waarbij het collectief leren centraal staat.

Als onderdeel van Kalisto heb je een netwerk van schooldirecteuren tot je beschikking om ideeën te delen en samen te werken aan onze gemeenschappelijke visie. Benieuwd naar onze visie? Lees hier het meerjarenbeleidsplan.

Kalisto staat voor je klaar

Om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen, bieden wij jou een mooi arbeidspakket aan. Zo kun jij je focussen op jouw werkzaamheden en doen wij de rest. Wat mag je van ons verwachten?

 • Je komt terecht in een enthousiast en gedreven directieteam;

 • Je wordt ondersteunt door een ervaren bestuursbureau op het gebied van onderwijskwaliteit, financiën, personeel;

 • We zetten collegiale audits in om te werken aan (onderwijs) kwaliteit;

 • Eigen TOP-opleiding voor professionals;

 • Werken in professionele leergemeenschappen;

 • Via interne mobiliteit ervaring opdoen op verschillende scholen;

 • Bijdragen aan Kalisto-brede projecten.


Waarom directeur worden bij Kalisto:

Wat betekent werken bij Kalisto voor jou?

 • Dat je jouw kennis, ideeen en vakmanschap optimaal kunt inzetten. Want bij Kalisto wordt er echt naar je geluisterd, worden je initiatieven gewardeerd en is er ruimte voor groei. Hoe dat er precies uitziet? Je zet je passie in zodat leerkrachten en leerlingen hun talenten ontdekken en ontwikkelen;

 • Je creëert een vertrouwde omgeving voor collega’s om inspiratie te creëren;

 • Je zorgt ervoor dat collega’s en  leerlingen zelfbewust en vol zelfvertrouwen de wereld in stappen;

 • Je blijft jezelf ontwikkelen, je leert van en met elkaar, binnen teams en scholen;

 • Je maakt je ambities waar binnen een gezellig team dat het beste in elkaar naar boven haalt;

 • We bieden onze collega’s en leerlingen een fijne ervaring door aandacht, vertrouwen en waardering.

Lees het interview met directeur Adelheid

Verbeter het onderwijs samen met Kalisto

Jouw mening telt. Draag bij aan onze toekomst, samen met collega’s, ouders, leerlingen en Kalisto! 

Kalisto Boeiend Onderwijs bestaat uit 16 basisscholen, waarvan één voor speciaal basisonderwijs. Deze scholen in de gemeenten Woerden, Montfoort, Stichtse Vecht en De Ronde Venen staan open voor iedereen die onze katholieke/ oecumenische achtergrond respecteert. Elke Kalisto school geeft op basis van de eigen missie en visie invulling aan het onderwijsaanbod en het onderwijsconcept. Hierdoor hebben alle scholen binnen Kalisto een eigen karakter. Er is dus altijd wel een Kalisto school die bij je past.

Onze ruim 375 medewerkers ervaren dat Kalisto als werkgever boeit en bindt. Er is sprake van een professionele cultuur, ruime mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, ruimte voor eigen inbreng en tijd voor plezier.

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf wel werken als schooldirecteur op één van onze 16 Kalisto scholen? Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we graag met jou in gesprek om jouw mogelijkheden en ambities te bespreken. 

Bekijk de actuele vacatures Ik maak graag kennis met Kalisto
De kansen en uitdagingen van een directeur:

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures

Wil je zeker weten dat je onze nieuwste vacatures niet mist? Schrijf je dan in voor onze vacature alert. Erg handig, want je ontvangt onze vacatures gewoon in jouw inbox. Weet je zeker dat je het niet mist als je droombaan voorbijkomt!